С

ауна и хидромасажна вана

семеен хотел Кичика

Сауната е с температура между 80-100 гардуса по Целзий. От рецепцията може да вземете различни аромати подходящи за Вашия вкус. Ако не посещавате сауна често Ви предлагаме да започенете с кратки серии от по 3-4 минути и постепенно да увеличавате времето. Релаксирането в сауна е подходящо и след физическо натоварване. Препоръчваме Ви да го направите след разходка по екопътеките, тренировка в спортните зали, но задължително преди това приемете известно количество течности. Сауната не е подходяща за хора с ниско кръвно налягане, при наличие на трамва, която трябва да се третира със студено, след употреба на алкохол и наркотични вещества. Почивката в сауна подобрява тонуса и жизнеността на тялото, имунната система, отпускане на мускулите, унищожава различни видове бактерии и вируси.

Хидромасажната ване е с капацитет за 2 или 3 души. Има вградено радио и MP3 плейър. По този начин сами може да изберете музикалния фон, на който да почивате.

Съчетани с чистия планински въздух, разходките из екопътеките, вкусната родопска кухня сауната и хидромасажната вана ще Ви помогнат да релаксирате и да се заредите с енергия.